HTML

Index moderációs visszaélések

Régi probléma az Indexen a fórum moderációja. A szőnyeg alá söprés mesterei (moderátorok) törlésekkel tiltásokkal igyekeznek visszaéléseiket leplezni. Ez a blog a moderáció áldozatainak kíván fórumot adni...

Friss topikok

  • Kilroy*: A belinkelt másik blogról azonnal az indexfórumra dob. Ez hogy a faszba lehetséges technikailag?! ... (2013.05.29. 21:18) A moderátorok nem változnak maguktól!
  • tiszaiii: Tudja valaki kik jelenleg a moderátok név szerint? Neveket tudtok? Kiskirályok. AZ index tulajdono... (2010.05.09. 14:54) Az eltűnő bejegyzések
  • Ellenőrző szerv: @galacto: Részben van igazad szerintem, mert az userek csak a magyar átlagot képviselik. Nyugodtan... (2009.10.20. 00:57) Parázs riposzt

Linkblog

A moderátorok nem változnak maguktól!

2010.01.10. 21:21 Ellenőrző szerv

Természetesen a moderátorok egy része továbbra is bunkó vagy legalábbis hülye. De sajnos már meguntam kivagdosni a még ki nem törölt részeket.
Mivel mindíg fejétől bűzlik a hal, itt is ilyesmit kell keresni. (Lánci András) Mihelyst a hülye moderátorokat kibasznák rendeződne a helyzet, de sajnos nem így van. A reklamáló emilt természetesen reakció nélkül hagyják. A sabilan reklamálót pedig úgy kibannolják hogy más neveken sem tud belépni ha nem informatikus...
Tehát sajnos csak azt tudom tanácsolni, hogy a reklamálni akaró először csináljon pár másik emilről regisztrációt, és ha még akarja használni a fórumot akkor legalább egyet hagyjon ki a reklamációkból. De ami a legfontosabb minden beszélgetésben , fórumon terjeszteni kell a tapasztalatuknkat! Azt hiszem ez a legfontosabb, mert egy bizonyos tömeg felett már nem lehet szőnyeg alá söpörni az index fórum szégyenletes moderációját és a felettes beleszarását.
Az a kb. 10 baromacú moderátor pedig aki több száz embernek okoz bosszúságot, dögöljön meg !!!
Uff és hogy ez nem mai keletű probléma arra itt egy link: http://index-forum.blog.hu/
Kár hogy az illető elég hamar feladta...
 

4 komment

Címkék: indexfórum lánci andrás hülyemoderátor

A bejegyzés trackback címe:

https://indexfuck.blog.hu/api/trackback/id/tr231662290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szabolcs1975 2011.05.29. 11:46:31

Teljesen korrekt cikk, maximálisan egyetértek vele !

Először is nekem személy szerint már többször meggyűlt a bajom az index-moderációval. Semmi baj nincs ezzel, amíg a moderáció nem személyek, hanem hozzászólások ellen irányul. Viszont, a legundorítóbbnak azt tartom, hogy az életben elnyomott, nyomorék moderátorok személyeket és nem hozzászólásokat moderálnak. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy teljesen korrekt hozzászólásokat kivágnak, és személyeskedő, a szabályzatot súlyoson sértő hozzászólásokat bent tartanak.

Egy szónak is száz a vége, egy hozzászólásomban leírtam, hogy mi a véleményem az ilyen aljas-alattomos emberi magatartásról, amit bizonyos emberek a net mögé bújva produkálnak. Kaptam egy emailt, miszerint a törölték a nickem, és odaírták: "vadászidény beindult"

Azóta követnek, és mivel ismerik a topikjaimat, így bármilyen gyanú esetén, ami arra enged következtetni, hogy "én" vagyok, vágnak ki. Magyarán a személyem elleni moderáció indult, függetlenül attól, hogy az sért-e valamilyen szabályzatot vagy sem.

A reakcióm szerintem evidens: nyilván az történt, hogy a moderátorok virtuális-fölényükkel durván visszaélnek. De ha ők visszaélhetnek virtuális fölényükkel, én miért ne élhetnék vissza fizikai fölényemmel?

Így arra gondoltam, hogy ők engem a virtuális térben próbálnak levadászni, én megpróbálom őket a fizikai térben. Első kérésem az lenne, hogy bárkinek bármilyen információja van bármelyik index moderátorral kapcsolatban, nagyon hálás lennék ha jelezné felém emailban.

Big-Boy1 2011.08.30. 22:56:32

Szerintem ezeket már élőben is el kéne kapni! Aztán akkor kevésbé fgonak okoskodni a virtuális fórumon. Ha valaki tud IRL-t akkor nyomassa ide!

belaimazurban969 2013.05.05. 13:46:05

2013.-ban is van pár baromarcú pökhendi tuskó moderátor indexéknél!

Kilroy* 2013.05.29. 21:18:10

A belinkelt másik blogról azonnal az indexfórumra dob. Ez hogy a faszba lehetséges technikailag?! :-o Mellesleg nagyon bűzlik...
süti beállítások módosítása